Ledarskapsutveckling.info

Start Kurser Organisationsutveckling Utbildningar Länksidor

Ledarskap och kreativitet: Skapa kreativare arbetsplatser

Att utveckla välmående organisationer är viktigt i alla företag och verksamheter som vill vara konkurrenskraftiga och långsiktiga. Ändå är det väl känt att många chefer behöver bli vättre på att ta vara på kreativia idéer och skapa ett kreativit och utvecklande arbetsklimat.

Kreativa och innovativa idéer kan vara otroligt värdefulla i alla organisationer. Ändå är det många verksamheter som inte riktigt har en organisationskultur där människors bästa idéer varken tas till vara eller ges utrymme att ens komma fram. Härskartekniker, mobbing, utrysning eller en ledarskapskultur som hämmar människors motivation, arbetsglädje och kreativitet skapar okreativa arbetsplatser - och omotiverad personal.

Är ni en arbetsplats som ser värdet av att utveckla ett arbetsklimat där det är självklart att alla människor i organisationen ser ett värde i att våga och vilja tänka nytt, annorlunda och innovativt. Vill chefer och ledare i er verksamhet skapa en ledarskapskultur som fokuserar på utveckling och på att skapa en kreativare arbetsplats.

Läs mer: Kreativitet, innovation och utveckling

    Utveckla ditt ledarskap

Aktuellt

Konsten att leda med UGL

UGL

Kostnadsfria verktyg för din utveckling.

 

Förändringsarbete

www.uglkurser.se

UGL-kurser för ledarskapsutveckling.

 

Ledarskap och management

Kostnadsfri chefsutveckling

Handlingskraftigt ledarskap.

 

Coacha i rollen som chef och ledare

Coachande ledarskap

Att coacha personal med fokus på utveckling och resultat.

Sök

Skriv in det du vill söka efter här